Batterivej 2, 6720 Fanø

UNIKT FANØHUS - UDEN BEGRÆNSNINGER

Denne ejendom er beliggende i et "smørhul", dvs. der er ingen lokalplan, ingen restriktioner og ingen begrænsninger, ejendommen er ej heller bevaringsværdig eller fredet. Så ønsker du at foretage ændringer såvel udvendig som indvendig, er det kun din fantasi der sætter begrænsningerne.

Ejendommen er beliggende i den nordlige ende af Nordby, hvor de fleste turister ikke kommer forbi, så her er masser af fred og ro.
Fra ejendommen er der kun 100 m. til færgen, 50 m. til den smukke natur på diget og ligeledes med få hundrede meter til den indre charmerende del af byen, med alt hvad Fanø kan tilbyde af charme, sjæl og lokal historie.

Boligen indeholder, stueplan:
Entré med gulvvarme, trappe til 1. sal samt franske døre ind til stuerne. Køkken alrum med Svane-elementer og velintegreret charmerende spisekrog. 2 sammenhængende stuer med flere indretning- og anvendelsesmuligheder - fra stuerne er der direkte udgang til haven. Lyst badeværelse med gulvvarme. Stort rummeligt bryggers, med installation til vaskemaskine og tørretumbler samt masser af skabsplads. Fyrrum med god opbevaringsplads.

1. sal:
Stue/fællesrum med loft til kip og en afslappende udsigt fra vinduespartiet. Soveværelse med skabsplads og udsigt fra de to små vinduer. 2 værelser begge med faste skabe.

Ejendommens grund er på hele 803 m2., og indrettet så der er en lækrog næsten uanset hvilken vej vinden blæser fra. Haven er endvidere veletableret og kræver ikke meget vedligehold.

Denne ejendom er yderst charmerende og her får man en følelse af ro og fredfyldt idyl. En fremvisning af denne ejendom er derfor absolut at anbefale inden man bosætter sig på Fanø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.