Præstevænget 8, Guldager, 6710 Esbjerg V

Flot moderniseret villa i Guldager

Boligen er beliggende i det hyggelige Guldager, hvor man får fornemmelsen af et stærkt lokalsamfund. Her har man den populære internationale skole, og kort afstand til Esbjerg centrum.
I området er der rig natur og højt til himlen, så vil man bo lige udenfor byens stress og jag, men uden at komme på landet, så er Guldager lige sagen.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1963, men blev i 2009 tilbygget og fremstår idag med sort betontag, vandskurede facader og maghoni vinduer og døre (på nær 2 vinduer).

Boligen indeholder:

Entré med klinker. Pænt gæste WC med gulvvarme. Stort lækkert bryggers med gulvvarme og troltekt lofter. Bryggerset fungerer ligeledes som fordelingsgang og har endda plads til vaskeri samt opbevaring. 3 MEGET store værelser med gulvvarme, loft til kip, vandskurede vægge og troltekt lofter. Lækkert badeværelse med væghængt toilet, pæne klinker, vandskurede vægge og gulvvarme. Fra entréen kan man også gå direkte ind i MEGET stort køkken/alrum/stue ud i ét. Her er masser af bordplads i køkkenet, skønt lysindfald i stuen og brændeovn til aftenstunderne. 2 mindre værelser (som kan lægges sammen til ét større). Kontor/ekstra værelse med fast skab. Pænt badeværelse med lyse klinker og hvidt inventar.

Tilhørende skøn sydvendt have og terrasse. Haven er udlagt i græs, så der kræves ikke det store vedligehold eller grønne fingre.

En rigtig god villa, hvor de store poster er klaret og med en super fed børneafdeling!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.