Stenhøjs Alle 6, 6715 Esbjerg N

Familievilla med absolut attraktiv beliggenhed

Med skøn beliggenhed i Gl. Gjesing, tæt ved VITA skolen og i cykelafstand til Dyreskoven, ligger denne rummelige villa med gode muligheder.

Ejendommen er perfekt til en børnefamilie, hvor man bor i et godt kvarter med flere børnefamilier, eller til de som bare ønsker meget plads. Man kan desuden nå Esbjergs indkøbsmekka på få minutter, samtidig er man tæt på offentlig transport, Svømmestadion, fodboldstadion mm.

Indeholder: Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort lyst køkken med spiseplads og med mulighed for at åbne op til stue, hvis man ønsker den moderne indretning med køkken/alrum. Rummelig opholdsstue med god loftshøjde og med udgang til overdækket terrasse. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til mindre spisestue, som kan bruges til ekstra stue eller ekstra værelse. Hall med god trappe til 1. sal. Forgang. Pænt og velholdt gæstetoilet. Mindre kontor.
1. sal: 2 store gode gavl-værelser samt 2 yderligere værelser. Der er faste skabe i alle værelser. Badeværelse med bruseniche.

Endvidere carport med redskabsrum. Dejlig solvendt have, der er nem at holde.

En ejendom med attraktiv beliggenhed, hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg - absolut et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.