Lærkehøjen 13, 6731 Tjæreborg

Renoveret og nymalede facader med tag fra 2014 - etageareal på 156 m2

Flot villa i børnevenligt kvarter tæt ved grønne områder, legeplads mv, sælges denne lyse og moderniserede villa med god kælder.

Huset er gennemgribende renoveret i 2006 og er helt frem til 2017 blevet forbedret og fremstår således moderne og indflytningsklart.
Her kan bl.a. nævnes: stort skur fra 2009, nyt plankeværk og forhave fra 2010, nyt tag fra 2014, tagrummet efterisoleret i 2015 og nymalede facader fra efteråret 2017.

Huset rummer i stueplan: Stor entre/gang med plads til overtøj. Lyst gæstetoilet med klinkegulv. Super lækker lys stue med stort vinduesparti med direkte udgang til læfyldt terrasse og nem sydvendt have. 2 gode børneværelser med indbyggede skabe. Stort badeværelse med bruseniche. Lækkert stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger og udgang til solvendt terrasse. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og plads til overtøj og sko. Fra bryggers er der direkte udgang til overdækning og stort skur med cykelparkering, så du kan komme tørskoet ind i skuret og/eller bruge overdækningen til opbevaring om vinteren.

Fra bryggers er der trappe til opvarmet kælder der indeholder: Disponibelt rum med vindue der pt. bruges til kontor. Stort disponibelt rum med god bordplads og integrerede skabe samt stort klædeskab.

Bestil en uforpligtende fremvisning af denne velholdte ejendom, der er klar til ny ejer ca. 1.6.2018

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.