Styrmandsvænget 138, 6710 Esbjerg V

Indflytningsklar villa i børnevenligt område

Nu udbydes gennemrenoveret og helt indflytningsklar villa i super børnevenligt område, hvor der bl.a. er legeplads lige uden for døren.

Boligen er helt idéel på mange punkter, og her skal bl.a. nævnes super lækkert og moderne køkken, nye træ/alu vinduer og døre fra 2016, 2 badeværelser, carport og en fuldstændig fortrinlig solvendt have, hvor der er minimalt af vedligehold.

Indvendigt er boligen fyldt med god stil og moderne løsninger, køkken i åben forbindelse til stue, stilren trappe til 1. sal (designet til denne bolig) samt en flot gennemgående rød tråd i materialevalg og indretning. Udvendigt er der tænkt i kvalitetstid, idet haven er anlagt så alle ledige minutter kan bruges på afslapning, idet haven "næsten" passer sig selv.

Boligen indeholder:
Flot bryggers med god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde. Åben og lys entré med trappe til 1. sal. Badeværelse med brus og væghængt toilet. Køkken/alrum og stue ud i ét. Køkkenet er moderne med hvide elementer samt masser af skuffer og bordplads. I stuen er der velplaceret brændeovn og direkte udgang til ejendommens terrasse. Soveværelse med skydelågsskabe.

1. sal: 3 super gode og rummelige "børne"værelser, den éne med hems. Godt indrettet badeværelse med brus og badekar.

Tilhørende flot carport med spots i troldtektloft og direkte adgang til bryggers. Isoleret lille værksted. Stort redskabsrum med plads til såvel cykler som haveredskaber samt skønt overdækket og åbent solvendt terrasseareal.

Her får du et flot renoveret villa, i roligt børnevenligt kvarter, tæt på indkøb, skole, strand, skov osv. til en fornuftig pris.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.