Egedesmindevej 17, 6715 Esbjerg N

Super flot og vedligeholdt familievilla i Gjesing N, med FLOT tilstandsrapport

Utrolig velholdt og løbende renoveret familievilla, beliggende i det meget børnevenlige Gjesing N. Der er herfra kort afstand til det store indkøbsmekka som Gjesing byder på, bl.a. Bilka, Esbjerg Storcenter osv. Endvidere er der gode stisystemer der fører børnene trygt til VITA skolen.

Villaen har alene haft 1 ejer som har passet og plejet huset på bedste vis, og villaen fremstår derfor fuldstændig indflytningsklar.

Huset har en super god tilstandsrapport, samt energimærke C, hvilket er rigtig flot for et huset af nærværende alder.

Indeholder:

Entre med skabe. Super flot renoveret køkken, som fremstår med hvide låger, samt god spiseplads (stuen er beliggende lige ved siden af, så er drømmen et køkken i åben forbindelse til stuen, er dette en nem løsning).
Dejligt bryggers med rigtig god skabsplads. Skøn lys stue med gode indretningsmuligheder, samt udgang til den skønneste have og super fine terrassearealer.
Fordelingsgang. 2 gode børneværelser. Stort badeværelse med gulvvarme og både bruseniche, samt badekar. Dejligt soveværelse med god skabsvæg med skydelågsskabe.

Tilhørende til huset er der en god carport med redskabsrum. Endvidere er der i haven lavet den fineste overdækkede terrasse. Haven er super indrettet og man har mange hyggelige "kroge".

Denne fine familievilla skal ses, så bestil en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.