Baldursgade 78, 6700 Esbjerg

Beliggende attraktivt og solvendt i Baldursgade, 302 m2 i etageareal

Beliggende skønt og attraktivt i Baldursgade som er en af Esbjergs mest attraktive gader, finder man denne skønne og moderne villa, hvor der med de mange m2 er god plads til storfamilien eller familien der ønsker god plads.

Villaen er siden opførslen blevet ombygget og fremstår i dag med en skøn moderne indretning samt udvendigt med et Funkis udtryk.

Der er tilhørende den mest fantastiske solvendte have og terrasser. Haven er fuldstændig ugeneret og omkranset af smukke gamle træer.

Indeholder følgende:

Entre med nedgang til kælder. Dejligt badeværelse med bad, flotte elementer samt gulvvarme. 3 gode børneværelser, samt soveværelse med skabsvæg, og gulvvarme og direkte udgang terrassen. Badeværelse med bruseniche, og gulvvarme

Forskudt plan til skønt og stort køkken/alrum med masse af vinduespartier der giver rummet et super godt lysindfald. Pæne hvide køkken elementer med stålbordplade, klinkegulv med varme. Alrummet er i åben forbindelse til stue. I tilknytning til stuen er der et meget stort værelse/gamerroom,/kontor (mulighederne er mange).

Kælder:
Depotrum, 2 gode disp. rum med mange anvendelses muligheder, samt toilet.

Denne perle skal ses og opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.