Store Klit 86, 6720 Fanø

Arkitekttegnet sommerhus, beliggende på smukke Fanø

Beliggende Skønt og natursmukt på den dejlige ferieø Fanø.

Fanø har et fantastisk "Ø miljø", om sommeren emmer Øén af liv og sommerstemning, hvor man om vinteren oplever dejlig fred og ro når man slentrer igennem de smukke smalle gader med de meget fine gamle Fanøhuse. Fra Fanø er der kun 12 min. sejlads til Esbjerg.

Dette prisvenlige sommerhus indeholder følgende:

Entre. 5 værelser (10 sovepladser). 2 badeværelser. Køkken i åben forbindelse til dejlig opholdsstue (der er nye gulve i køkken og stue fra 2017). Fra stuen er der udgang til dejlig terrasse.

Dette hyggelige sommerhus ligger på en let kuperet naturgrund, og fra sommerhuset er der ca. 20 min. gang via stisystemer til Fanø´s skønne sandstrand.

Der er flere gode terrasser, udhuse, carport, samt et isoleret anneks med indlagt el. Endvidere tilhørende rigtig godt værksted/cykelskur.

Huset opvarmes med el varme, brændeovn, samt er huset udstyret med varmepumpe som kan styres hjemmefra, så huset er opvarmet ved ankomst.

Sommerhuset er ikke tilmeldt udlejning, men der foreligger et tilbud hvor lejeindtægten TIL EJER EFTER AFREGNING TIL UDLEJNINGSBUREAU strækker sig fra kr. 1.947 - kr. 4.533 (afhængig hvor i sæsonen man befinder sig)

Bestil en uforpligtende fremvisning af dette skønne sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.