Jomfruens Kvarter 52, 6710 Esbjerg V

Super lækker familievilla i det attraktive Sønderris, på 176 m2

Ønsker du en flot villa der er lige til at flytte ind i, er muligheden nu her.

Denne villa beliggende i det børnevenlige Sønderris er opført i 2011 og på hele 176 m2. Villaen fremstår super flot, har moderne indretning med separat børneafdeling/forældreafdeling.

Alle soverum har vinduer mod nord, hvilket giver dejlige kølige værelser om sommeren.

Husets hjerterum er det store skønne køkken/alrum, med loft til kip, samt ovenlysvinduer, der giver rummet et fantastisk lysindfald (ovenlysvinduerne er monteret med motor og gardiner). Derudover er der lydgipslofter.

Der er en god rød tråd igennem huset af valg af materialer, samt gulvvarme overalt.

Huset indeholder:
Entre. Bryggers. 3 gode børneværelser på ca. 12 m2 hver og alle med skabe. Badeværelse i børneafdelingen. Dejligt stort køkken/alrum, med hvide elementer, samt sorte granitbordplader. I forbindelse med køkkenet er der tilknyttet viktualierum. Fra alrummet er der direkte adgang til rummelig stue.
Forældreafdeling med stort soveværelse walk in closet, samt eget stort badeværelse.

Huset er bygget i u-form, derfor har man en fantastisk dejlig og læfyldt terrasse. Herudover er der en dejlig lukket have, så man kan sidde ugeneret og nyde sommerdagene og grillaftenerne. Der er terrasser både mod syd og mod vest, så solen kan nydes både dag og aften.

Endvidere er huset bygget med dobbelt carport, så man kan gå tørskoet ind i huset. I tilknytning til carporten er der et rigtig godt isoleret redskabsrum.

En villa der bestemt er et besøg værd, velkommen til Jomfruens Kvarter 52.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.