Bryndumvej 110, 6715 Esbjerg N

SKØN familievilla i Bryndum, stor garage/værksted, samt mere end 200 m2 i etageareal.

Beliggende SKØNT og BØRNEVENLIGT i Bryndum, udbydes nu denne dejlige familievilla.

Villaen er løbende renoveret og fremstår fuldstændig indflytningsklar. Der kan især fremhæves at taget er udskiftet i 2009, garagetaget i 2019. 2 nye badeværelser i 2015, samt køkken fra 2005.

Der er fra huset her direkte adgang til cykelsti der fører direkte til Bryndum Skole, der er ca. 1 km til skolen, og det tilsvarende til indkøb og bager. Der er ca. 7 km til Esbjerg Centrum, og stort set cykelsti hele vejen.

Indeholder følgende:
Dejlig rummelig og lys entre med gulvvarme. Fra entre er der udgang skøn og anvendelig udestue. Super fint køkken med elementer fra 2005, samt parketgulv i massiv eg. Stor og lys stue med stavparket, brændeovn, samt udgang til have og terrasse. Stuen ligger tilstødende til køkkenet, så skulle drømmen være et køkken i åben forbindelse til stuen, er her også en mulighed for dette.
3 gode børneværelser. Stort soveværelse. Walk in closet, samt 2 super flotte nyere badeværelser fra 2015 med gulvvarme og bruseniche.

Garagen er på 98 m2, og er godt integreret i boligen, og er blevet brugt som en naturlig del af huset.

Indeholder:
Baggang/kontor. Bryggersrum med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Stort og MEGET anvendeligt disponibelt rum, som har mange anvendelsesmuligheder. God garage/værksted.

Denne villa er lige til at flytte ind i, og har en virkelig god og meget sjældent udbudt "garage/værksted" på 98 m2.

Så her er villaen til børnefamilien i "byen" med god plads til en pladskrævende hobby.

BESTIL EN UFORPLIGTENDE FREMVISNING.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.