Holbergs Alle 20, 6700 Esbjerg

Charmerende byhus med etageareal på 234 m2 til kr. 1.998.000

Nu udbydes dette fantastiske charmerende byhus, beliggende med cykelafstand til centrum, samt i den gamle bydel af Esbjerg hvor man er omgivet af smukke gamle gader med flotte gamle huse med flotte opvoksede haver osv, som netop giver denne bydel af Esbjerg sit helt unikke udseende og udtryk.

Denne villa har super mange gode m2 til rådighed, og har i 1999 fået lavet en tilbygning som er tilpasset SÅ flot i huset ånd.

Indeholder:

Entre med flot gammel trappe til 1. sal. Stort gæstetoilet. Meget stort og SUPER hyggeligt køkken/alrum med god spiseplads, hyggelige køkken elementer, gulvklinker med varme, samt brændeovn. Fra alrummet er der udgang til den super hyggelige have og forhøjet terrasse. Her er man omgivet af smukke gamle træer og her kan man sidde helt ugeneret. Køkkenet støder direkte op til den meget hyggelige og indretningsvenlige stue med plankegulv og brændeovn. (skulle ønsket være at man har åben forbindelse fra køkken til stue, ville dette nemt kunne etableres).

1. sal:
Stort værelse. Soveværelse med direkte adgang til badeværelse . Super hyggeligt værelse med synlige spær.

Kælder:
En helt igennem fantastisk god og super velindrettet kælder, med mange gode rum, og anvendelses muligheder.

Egen indgang. 2 store dips. rum. Vaskerum/bryggers. Super fint badeværelse med bruseniche. Meget stort og fint og anvendeligt disp. rum.

denne kælder ville være ideel til de store teenager, her ville de fint kunne boltre sig.

Tilhørende carport, samt MEGET hyggelig og ugeneret have.

Denne bolig må du ikke gå glip af at se.

Jeg viser meget gerne og helt uforpligtende frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.