Matrosvænget 172, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Super lækker familievilla på 195 m2 i det skønne og attraktive Hjerting, 4 børneværelser

I helt fantastiske skønne og børnevenlige omgivelser, udbydes nu denne meget store og flotte familievilla i Hjerting. Boligen er beliggende meget ugeneret og med baghave der støder direkte op til stort grønt område. Man har således ingen naboer i "baghaven".

Endvidere beliggende på lukket vænge hvor børnene frit kan lege på gaden.

Villaen har i 2007 gennemgået en større renovering og med en fin tilbygning som udgør en super børneafdeling med lofter til kip. Alle materialevalg er tidsløse og moderne, og i meget flot kvalitet.

Denne store familievilla indeholder følgende:

Flot og præsentabel indgang med hvide skydelågsskabe. Stort bryggersrum, med hvide elementer, samt super lækker kvalitetsbordplade i lys komposit, vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde.

Husets hjerterum indeholder et fantastisk køkken/alrum med trægulv, flotte hvide elementer, stor spiseplads, samt udgang til dejlig solvendt terrasse. 2 gode børneværelser med trægulv. Pænt badeværelse med lyse klinker, gulvvarme samt bruseniche.

Fra alrummet er der glasdøre ind til dejlig lys stue.

Forældreafdeling med dejligt soveværelse med skabe, samt stort og lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

I tilbygningen fra 2007 er der 2 fantastiske store børneværelser med lofter til kip, med ovenlysvinduer med fjernbetjent persienner. Store facadevinduer som også giver et super lysindfald. Endvidere et fællesrum som ville kunne bruges til fælles tv-stue, kontor eller lign.

Tilhørende fuldstændig ugeneret have og terrasser, samt garage med automatisk vognport. Godt redskabsrum, samt gode overdækkede arealer som både skjuler skraldespande, samt diverse haveredskaber osv.

Denne super flotte villa skal du se.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.