Venusvænget 99, 6710 Esbjerg V

171 m2 flotte bolig m2 i det attraktive Sønderris, og nyt tag fra 2018

Nu udbydes denne flotte familievilla i Sønderris.

Boligen her har gennemgået meget renovering og fremstår i dag som en meget flot og tidssvarende bolig. Her har man renoveret køkken, samt 2 badeværelser, vinduer, gulve, tag fra 2018, fordør samt enkelte vinduespartier fra 2019 og meget meget mere.

Indeholder:
Entre med pæne gulvklinker som er gennemgående i hele huset der hvor man har valgt klinker. Pænt badeværelse med bruseniche. SKØNT køkken/alrum med gulvklinker, flotte hvide grebsfrie elementer, god spiseplads, samt udgang til overdækket terrasse. Fra alrummet er der endvidere adgang til stuen som er adskilt med flot glasparti. STOR og rummelig stue, med masse af lysindfald. I stuen er der god mulighed for at lave et ekstra værelse, såfremt der måtte være behov for dette.

Bryggers med skydelågsskabe, samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. 2 rummelige børneværelser. Flot badeværelse med bruseniche. MEGET stort og lækkert soveværelser med loft til kip, store vinduespartier, samt skydelågsskabe. Tilstødende til soveværelset er der et dejligt stort walk in closet.

Tilhørende til huset er der endvidere meget stor carport samt god redskabsrum/hobbyrum. Der er endvidere også kommet nyt tag på carporten i 2019, samt nyt tag på terrasseoverdækningen i 2019.

Denne villa ligger i skøn og børnevenlig lukket lomme hvorfra der er adgang til dejligt grønt område der netop støder op til denne del af Venusvænget.

DETTE ER EN VILLA HVOR MAN FÅR MANGE M2 til prisen, og lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.