Kirkegade 105, 6700 Esbjerg

Smukt byhus med etageareal på 136 m2, beliggende attraktivt i Kirkegade

I en af Esbjergs mest attraktive gader udbydes nu dette smukke byhus.

Her er man beliggende skønt i midtbyen, nær skoler, indkøb, samt alt det som midtbyen har at tilbyde.

Huset har gennemgået stor renovering i husets stueplan, her kan især fremhæves at der er etableret gulvvarme i hele stueetagen. Flot køkken fra 2020 med indbygget vinkøleskab, flotte nye olierede egetræsplankegulve, nye døre, ny el, indbygget smuk brændeovn, rå murstensvæg og meget meget mere.

Boligen er optimal indrettet, og man har her således bl.a 2 store børneværelser, ekstra børneværelse, 2 badeværelser og dejligt køkken i åben forbindelse til stuen.

Indeholder følgende:
Entre med trappe til 1. sal. Super flot køkken med hvide grebsfrie elementer, fra køkkenet er der åben forbindelse til dejlig stue med trægulv god spiseplads, samt indbygget brændeovn, og den rå murstensvæg som giver rummet et fantastisk råt udtryk.
2 meget store børneværelser med trægulv. Bryggersrum/baggang. Stort og rummeligt badeværelse med pæne klinker, bruseniche, samt hvide elementer.

1. sal:
Børneværelse/kontor. Stort soveværelse med god skabsplads, samt installeret aircondition som om sommeren kan køle rummet dejligt ned. Badeværelse som mangler lidt færdiggørelse, men som med få midler kan gøres færdig. Der er netop etableret en skøn kvist som har gjort dette rum meget større og funktionelt.

Tilhørende garage (der ligger en gældende byggetilladelse til at nedrive den gamle og opføre en ny på 50 m2, hvis dette måtte ønskes).

Endvidere tilhørende den hyggeligste lille oase af en have med dejlige terrassearealer således solen hel tiden kan nydes.

Dette smukke byhus kan nu blive jeres nye bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.