Kastanielunden 72, 6705 Esbjerg Ø

Rummelig villa i lukket lomme i børnevenligt kvarter

Med god beliggenhed i lukket lomme med godt fællesareal, sælges denne meget store og veludnyttet villa. Her har man kort afstand til skole, indkøb, motorvejstilkørslen samt naturen.

Ejendommen ligger med solvendt have og terrasse og har endvidere garage samt tilhørende redskabsskur. Vinduerne i stueplan er skiftet i 2008.

Indeholder:
Entre med klinkegulv med gulvvarme. Lyst gæstetoilet. Stort badeværelse med badekar og bruseniche, håndklædetørrer og gulvvarme. Fordelingsgang med adgang til tre gode værelser med laminatgulv og trælofter. Lyst køkken med hvide elementer og god spiseplads, her er der rig mulighed for at åbne mere op ind til stuen såfremt dette måtte ønskes. Rummelig stue med brændeovn og laminatgulv. Stuen er opdelt med både spise- og opholdsstue. Fra stuen er der udgang til haven og terrassen. Bryggers med lyse klinker og installation til vaskemaskine og tørretumbler.

1. sal:
Repos. Stort aktivitetsrum, hvor kun fantasien sætter grænser for brugen heraf. Soveværelse med laminatgulv. Badeværelse med bruseniche og lyst vaskearrangement. Stort værelse med udgang til overdækket svalegang.

En ejendom med mange muligheder og hvor man kan sætte sit eget præg på de mange kvadratmeter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.