Rønnevej 27, 6710 Esbjerg V

Kvalitetsvilla i det attraktive Fovrfeld på 220 m2

Beliggende i det attraktive Fovrfeld udbydes nu denne super flotte og store familievilla.

Huset er løbende renoveret og fremstår fuldstændig indflytningsklar. Renoveringen er foretaget med meget flotte materialer i høj kvalitet. Her kan bl.a. fremhæves et luksus køkken fra Uno Form med motor på skuffer, læderfronter, bordplade i komposit, 3 stk. vinkøleskabe, affaldskværn, samt hårde hvidevarer fra det eksklusive mærke Gaggenau.

Denne eksklusive bolig indeholder følgende:

Entre med garderobeplads. 2 børneværelser, hvoraf det ene pt. bliver brugt til skabsplads, men kan nemt etableres som et børneværelse. Super fint badeværelse med bruseniche samt elementer fra Uno Form. Bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler.

SKØNT køkken/alrum med det lækreste Uno Form køkken i høj kvalitet, gode hårde hvidevarer, og eksklusive vinkøleskabe. Super god spiseplads med åben forbindelse til hyggelig stue som bliver delt i 2 af en dejlig indbygget brændeovn.

Forældreafdeling med stort soveværelse samt badeværelse med bruseniche, og elementer fra Uno Form. Fra stuen er der udgang til den dejligste udestue med flotte trælister i loftet som giver en god solafskærmning. Herfra er der videre udgang til super hyggeligt overdækket terrasse og den skønneste anlagte og solvendte have.

1. sal:
2 gode værelser med masse af lysindfald.

Tilhørende meget god og stor garage med både plads til bilen samt opbevaring/hobbyrum.

Denne kvalitetsvilla beliggende nær den attraktive Fovrfeld Skole kan nu blive jeres nye hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.