Jagtvej 75, 6705 Esbjerg Ø

Flot velholdt villa på 169 etagemeter med forskudte plan

Her udbydes rummelig villa med masser af atmosfære og hygge - villaen er med forskudte plan og giver en spændende indretning. Man har kort afstand til indkøb, institutioner og offentlig transport er lige udenfor døren.

Ejendommen er meget velholdt og er løbene blevet renoveret og har mange muligheder. Man er hurtig på motorvejen og der er gode cykelforbindelser til midtbyen.

Indeholder:
Entre med skabe. Hall med flotte trælofter og med trappe op/ned til de forskudte plan. Pænt lyst køkken med hvide elementer og med adgang til stuen, her er der mulighed for at åbne op, hvis man mere er til køkken/alrum. Dejlig stor vinkelstue med de samme flotte trælofter og udgang til overdækket terrasse. Ekstra stue/værelse i forbindelse med stuen. I stuen er der under tæpperne sildebensparketgulv. Flot hvidt badeværelse fra 2010 med bruseniche. Stort soveværelse med sildebenslaminat og faste skabe. Stort og lyst værelse ligeledes med faste skabe og sildebenslaminat.
Kælder: Godt disponibelt rum, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for brugen heraf. Evt. et krea-rum eller hobbyrum. Viktualierum. Mindre toilet med gulvvarme. Ældre badeværelse. Vaskerum, hvor der er udgang til haven.

Dejlig solvendt have, meget enkel og nem at holde. Skøn overdækket terrasse med termotag. Carport.

Book en uforpligtende fremvisning og se de fine muligheder ejendommen byder på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.