Engvej 17, 6731 Tjæreborg

Utrolig flot villa fra 2011 med fantastisk udsigt

Med absolut bedste beliggenhed ud til åbne arealer og med udsigt til marker og vadehavet, ligger denne skønne villa som er opført i 2011. Ejendommen ligger på en såkaldt koteletgrund, så man er ganske ugenert på egen grund.
Tjæreborg byder på et rigtig godt lokalsamfund kun 10 km fra Esbjerg centrum. I Tjæreborg har man mange gode tilbud til alle i alle aldre, der er skole fra 0-9 klasse, super gode sportsfaciliteter med to haller, kunstgræsbane, vuggestue, børnehave mm. og egen SuperBrugs.

Ejendommen er opført i kvalitetsmaterialer med minimal af vedligeholdelse, så man i stedet kan nyde de dejlige udearealer. Der er bl.a. tilhørende stor dobbelt garage med elektrisk port i aluminium samt stort værksted/ekstra rum som er isoleret og har mange anvendelsesmuligheder. Garage og redskabsrum/værksted er beklædt med gennemfarvede vedligeholdelsesfrie facadeplader. Hele huset er med gulvvarme, gipslofter og HTH elementer.

Indeholder:
Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og adgang til lækkert viktualierum. Børne-/teenage afdeling med to gode værelser begge med trægulv, skabe og udgang til haven. Pænt badeværelse med bruseniche og flotte HTH elementer. Stort lækkert køkken/alrum med rigtig skøn udsigt til terrassen og de skønne udearealer. Køkkenet byder på flot stor kogeø, flotte klinker, loft til kip og alt hvad hjertet kan begære i hårde hvidevarer. Fra alrummet er der direkte adgang til den lyse opholdsstue ligeledes med loft til kip og udgang til terrasseområdet. I stuen er der trægulv. Køkken/alrum og stue er med akustik gipslofter. Fra køkkenet er der videre adgang til forældreafdelingen, hvor man har et værelse/kontor, stort flot badeværelse både med bruseniche og spabad. Rummeligt soveværelse med walk-in garderobe. Endvidere er der centralstøvsuger, internet- og tv-stik i alle rum.

Huset byder på flere hyggelige terrasser, hvor man på alle tidspunkter af dagen kan nyde solen og den skønne natur som støder op til grunden.

En villa der absolut er et besøg værd - hvis man kan lide naturen tæt på men samtidig bo i et skønt lokalsamfund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.