Holmevej 17, 7100 Vejle

Villa i et plan nær centrum og natur

Beliggende skønt i vejle med skøn natur tæt på, samt kort afstand til centrum udbydes nu denne prisvenlige villa i et plan.

Villaen fremstår indflytningsklar, men her er også mulighed for at leve en forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse, samt et køkken i åben forbindelse til stuen såfremt dette måtte stå på ønskelisten.

Som ekstra bonus er her tilhørende stor og funktionel garage med tilstødende værksted.

Endvidere er der SKØN lukket og solvendt have med dejlige terrasse samt overdækket terrasse.

Denne bolig indeholder følgende:

Lys entre. Badeværelse med lyse klinker og bruseniche. Hyggeligt køkken med god spiseplads, herfra er der videre adgang til spisestue (her kan med fordel lave en forældreafdeling, såfremt man gerne vil have en separat forældre-/børneafdeling). Dejlig lys og indretningsvenlig stue med udgang til den skønne terrasse og have. Fra stuen er der endvidere mulighed for at åbne op ind til køkkenet, jf. plantegningen.

2 børneværelser. Soveværelse med skydelågsskabe. Meget stort bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Her er også god plads til at have fx. barnevogne el. lign. stående. Endvidere er der fra bryggerset adgang til meget fint og funktionelt viktualierum.

Bestil en fremvisning af denne bolig.

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.