Kærhaven 17, 6731 Tjæreborg

Gennemrenoveret villa med skøn udsigt i Tjæreborg

Beliggende for enden af lukket vej og med skøn udsigt til marker og natur, sælges denne super lækre og indflytningsklare villa i to plan.

Ejendommen ligger i et børnevenligt kvarter og med cykel- og gåafstand til både skole, indkøb, institutioner og sportsfaciliteter.

Ejendommen har i 2013 fået en gennemgribende renovering af stort set hele huset. Her kan bl.a. nævnes gavle, udhæng, vinduer, døre og en virkelig flot opgradering af de indvendige rum.

Indeholde:
Bryggers med skabe og gulvvarme. Lækkert stort og flot køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer, flotte grå klinker med gulvvarme og udgang til den store træterrasse og haven. Hyggelig stue ligeledes med udgang til terrasse. Entre med gulvvarme og skabe hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Rummeligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

1. sal:
Hele 1. salen er renoveret, så her er alt nyt fra 2013. Dejligt soveværelse med direkte adgang til walk-in. Flot badeværelse med gulvvarme og lyse klinker. Værelse med skabe. Stort lyst værelse med udsigt til marker og ligeledes med skabe.

I hele huset er der Heradesign micro lofter, som giver en fantastisk akustik.

Med et grundareal på ca. 417 m2 får man også dejlig lukket, ugenert og solvendt have med flere terrasser, så man kan nyde solen hele dagen. Der.er desuden carport samt redskabskur.

Absolut et besøg værd - så book en uforpligtende fremvisning af denne flotte bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.