Gammelby Strandvej 56, 6700 Esbjerg

Fantastisk flot og stilfuld renovering, 203 m2 i etageareal

I den charmerende gamle bydel af Esbjerg med hyggelige omkringliggende ældre huse, med kort afstand til byen og rig på indkøbs muligheder udbyder vi nu denne flotte og indflytningsklare villa.

Denne villa er i 2013 blevet totalrenoveret og tilbygget. Her har man istandsat med fine løsninger og en god rød tråd, som gør at boligen i dag fremstår som en moderne og indflytningsklar villa.

Villaen fremstår med bl.a. gulvvarme i hele stueetagen, flot tegltag fra 2013, vinduer/døre i træ/alu fra 2013, super lækkert køkken/alrum/stue med loft til kip, troldtektlofter, 2 badeværelser og meget meget mere.

Boligen indeholder på sine 203 m2 i etageareal følgende:

Præsentabel entre med garderobeplads. 2 gode børneværelser. Flot badeværelse med super flotte klinker, pæne elementer samt bruseniche. Stort og lyst soveværelse med skabe, samt direkte adgang til forældre badeværelse med stor bruseniche med dobbeltbrus, samt hvide elementer.

Husets hjerterum er så absolut det fantastiske køkken/alrum der er i åben forbindelse med stuen. Her er der loft til kip, et fantastisk lysindfald, samt meget flotte køkkenelementer. Herfra er der direkte udgang til den dejlige solvendte terrasse og have.

Meget funktionel kælder:
Sælger bruger pt. det ene disp. rum til vinkælder, som er indrettet perfekt til dette. Desuden er her egen indgang, samt super fint vaskerum.

Med køb af dette hus er du sikret en moderne og elegant bolig, hvor der vil være minimal vedligeholdelse fremadrettet.

Bestil en fremvisning af denne flotte villa.

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.