Hejmdals Alle 21, 6705 Esbjerg Ø

4 børneværelser, samt mulighed for at få et stort køkken/alrum

Nu udbydes denne dejlige familievilla i super dejligt villakvarter i Jerne med cykelafstand til Esbjerg midtby samt gode indkøbsmuligheder.

Boligen har igennem de sidste 51 år haft samme ejer, som har passet rigtig godt på huset, og derfor fremstår boligen i fin vedligeholdt stand, og med en indretning der kan bruges som den er, og der er også mulighed for at ændre på indretningen, såfremt drømmen er et stort køkken/alrum.

Denne skønne bolig indeholder følgende:

Entre. Fordelingsgang med adgang til 3 børneværelser. Badeværelse med bruseniche. Stort og rummeligt køkken med god spiseplads. Herfra er der meget god mulighed for at åbne op ind til den ene stue og derved lave et super fint køkken/alrum, stadig med åben adgang til stuen.

Stor spisestue med åben adgang til dejlig stue med nyere brændeovn. Stort soveværelse med adgang til et børneværelse/kontor. Her er der evt. mulighed for at lave et badeværelse, således man har soveværelse med adgang til eget badeværelse. Alternativt kan der monteres en dør fra stuen til værelset så her er egen indgang.

Fra stuen er der udgang til helt ugeneret og solvendt have.

Fra køkkenet er der udgang til et stort bryggersrum som også har andre anvendelsesmuligheder.

Her får man mange gode m2 til prisen samt mange børneværelser, endvidere mange muligheder for at få det skønneste køkken/alrum

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.