Snerlevej 37, 6710 Esbjerg V

Skønneste familievilla på 153 m2 i Fovrfeld

Beliggende i skønt børnevenligt område i Fovrfeld, udbydes nu denne meget flotte og meget velpasset villa.

Denne meget fine bolig indeholder det som mange børnefamilier i dag efterspørger. Et kæmpe stort køkken/alrum. 2 børneværelser (mulighed for at lave ekstra) samt 2 badeværelser.

Huset er beliggende på lukket lomme, og med god stiforbindelse direkte til Fovrfeld skole og børneinstitutioner. Desuden er der gåafstand til gode indkøbsmuligheder.

I Fovrfeld er man endvidere med cykelafstand til midtbyen, stranden, samt med gåafstand til den skønne dyrehave, og sildesøen.

Indeholder:

Entre. Pænt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Kæmpe stort køkken/alrum. Her har man i 2022 fået det smukkeste massive trægulv lagt i sildebensforbandt. Store ovenlysvinduer der giver rummet et fantastisk lysindfald. Flotte køkkenelementer i hvid og med masse af skabsplads og bordplads. I alrummet ville der være god mulighed for at etablere et ekstra værelse såfremt dette måtte være behovet.

Fra alrummet er der åben forbindelse med super fin stue med klinkegulv med varme, brændeovn, samt loft til kip, og store vinduespartier der også giver dette rum et flot lysindfald. Herfra er der udgang til den meget fine og velpassede have med gode terrassearealer.

Fordelingsgang. Stort værelse (har oprindeligt været 2 værelser og kan nemt reetableres). Soveværelse med skabsplads og udgang til terrasse. Stort badeværelse med lyse klinker, gulvvarme, samt bruseniche. Flot nyere bryggers med hvide elementer.

Tilhørende muret carport/skur.

Denne smukke bolig kan nu blive jeres nye hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.