Skovbakken 30, 6715 Esbjerg N

220 m2 i etageareal. Indflytningsklar i det attraktive Gl. Gjesing

Velkommen til Skovbakken 30.

Nu udbydes denne store dejlige familievilla med et samlet etageareal på 220 m2. Villaen er beliggende attraktivt i Gl. Gjesing med både kort afstand til den attraktive Nørreskov, samt med kort afstand til den populære VITA skole.

Gl. Gjesing er beliggende således at der stadig er cykelafstand til midtbyen, og med skøn natur i nærheden, samt rigtig mange gode indkøbsmuligheder.

Boligen her er løbende renoveret og fremstår derfor i SUPER fin stand og er lige til at flytte ind i.

Indeholder følgende:

Præsentabel entre/hall med god garderobeplads, samt åben forbindelse til den skønne integreret kælder. Pænt badeværelse med brus. Super dejligt køkken/alrum med fine hvide køkkenelementer, samt god spiseplads. Der er store vinduespartier i køkkenet som giver dette rum et fantastisk lysindfald. Fra alrummet er der videre adgang til den hyggelige stue, herfra er der direkte udgang til SKØN solvendt have og terrasse. Dejligt soveværelse med skabe.

Børneafdeling:

Lys fordelergang, samt 3 gode børneværelser. Stort dejligt badeværelse med stor bruseniche.

MEGET funktionel kælder med god loftshøjde, samt åben forbindelse til stueplan, hvilket gør at denne kælder føles som en helt naturlig del af boligen. Ud over dette er der også egen udvendig indgang.
Her har man et super godt bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Samt stort multirum/gildestue/gamer room eller hvad drømmen måtte være. Stort viktualierum.

Tilhørende et stor carport, samt en fantastisk hyggelige og ugeneret have. Her kan soldagene og grillaftnerne nydes i fulde drag.

Bonusinfo:

- Alle vinduer og yderdøre er skiftet til træ/alu fra Rationel i 2007
- Loft efterisoleret til 300mm i 2008
- Ny forhave og belægning i 2014
- Ny carport i galvaniseret stål med opbevaring og hobbyrum i 2015
- Ny træterrasse med integrerert pool i 2021

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.