Svendsgade 46, 6700 Esbjerg

SUPER hyggeligt byhus i Svendsgade

Vi har hermed fornøjelsen at kunne præsenterer dette SUPER hyggelige byhus attraktivt i Svendsgade.

Boligen er på 113 m2 og med et tilhørende udhus på 60 m2, hvoraf de ca. 25 m2 udgør et praktisk bryggers og stort disponibelt rum med mange anvendelses muligheder. Der er også i disse gode m2, etableret gulvvarme.
Huset er fra år 1900, men fremstår meget flot og stilfuldt moderniseret - lige til at flytte ind i. Huset ligger solvendt og har den mest fantastiske og hyggelige gårdhave.

Dette smukke hjem indeholder følgende:
Entre med charmerende gammel trappe til 1. sal. Herunder gæstetoilet. Fra entreen er der direkte adgang til den hyggelige stue, dog adskilt med et stort smukt vinduesparti, der faktisk stammer fra den gamle Katedral skole i Ribe. Dette skaber, sammen med de flotte, praktiske betongulve, og den rå murstensvæg, dette rum et helt fantastisk udtryk og "kant" til rummet.

Fra stuen er der åben forbindelse til det smukke køkken med flotte Invita-elementer, og metro klinker i en helt unik farve. Dette er med til at ramme køkkenet ind på smukkeste vis. Fra køkkenet er der udgang til den skønne solvendte gårdhave.

1. sal:
2 gode og hyggelige børneværelser. Soveværelse. Rummeligt badeværelse med bruseniche.

Udhus:
Flot bryggersrum med håndvask, hvide elementer samt installation til vaskemaskine og tørretumbler, her er der gulvvarme. Stort og skønt disponibelt rum med gulvvarme. Her er virkelig mange anvendelsesmuligheder.

Bagerst i udhuset er der en god garage, der ligger i forbindelse med et redskabsrum tilhørende en overdækket terrasse og endvidere en meget hyggelig baghave.

Dette byhus er helt fantastisk og kan nu blive jeres nye hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.