Molen 3, Nr Bork, 6893 Hemmet

I skal til Bork Havn i jeres søgen efter et nyt ferieboligkapitel, for her kan I overtage nøglerne til en lys og lækker husbåd, der tilbyder jer et liv i vandkanten. Bork Havn er et fantastisk hyggeligt sted og fra de store store altaner kan I nyde udsigt til både husbådene og den fantastiske havudsigt, og med bopæl lige i smørhullet, er der gåafstand til alt som Bork har at tilbyde. Desuden er man med rig mulighed for at forsøde tilværelsen med alt fra kajak, padelboard til vinterbadning, og meget mere.

Så går du med drømmen om at bo ved vandet kan denne drøm nu blive til virkelighed.

Disse unikke husbåde er opført i 2007, og man har derfor alle de moderne faciliteter som man også gerne vil have i dag selv om man er i sommerbolig.

Dette skønne hjem indeholder følgende:

3 gode velindrettede værelser. 2 badeværelser - det ene med bruseniche og en sauna, den andet med skønt hjørnespa. Køkkenet med god spiseplads, og med en fantastisk udsigt over Bork Havn.

1. sal er så absolut hjemmets hjerterum, med en skøn stue med store vinduespartier fra gulv til loft, og udgang til den 2. store tagterrasse med den skønneste udsigt over Bork Havn og indsejlingen i den inderste del af Ringkøbing Fjord.

Realkreditbelåning er ikke en mulighed. Dog findes der alternative finansieringsmuligheder. Vi opfordrer til at kontakte egen bank for yderligere oplysninger om disse.

Lejes ud gennem Dancenter. Indbragte i 2022 kr. 200.000 + forbrug. I 2023 indbragte husbåden kr. 178.000 + forbrug (til trods for at ejerne selv havde de dyreste sommeruger til eget brug).

Denne boligform kan også erhverves af fx. tyskere eller andre der ikke har bopæl i Danmark.

Diese Wohnform kann z.B. auch erworben werden von Deutsche oder andere, die nicht in Dänemark wohnen

This form of housing can also be acquired by e.g. Germans or others who do not reside in Denmark

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.