Gl Færgevej 5, 6700 Esbjerg

Totalrenoveret byhus med god stil og skønt gårdmiljø

På Gl. Færgevej ligger dette totalrenoverede byhus, der er klar til sin ny ejer.

Huset har i alt 145 m2, fordelt med et boligareal på 120 m2 samt et skønt anneks på 25 m2. Alt er gennemført i god stil og med en herlighedsværdi som skal opleves.

Boligen er gennemgribende moderniseret i 2009 og fremstår derfor helt indflytningsklar, med bl.a. et super skønt køkken/alrum der har adgang direkte ud til gårdhaven.

Boligen indeholder:
Stueplan: Præsentabel entré m. gulvvarme. Gæstetoilet. Stilfuldt køkken/alrum med bl.a. gulvvarme, HTH elementer, granitbordplade og 2 ovne. Baggang. Skønt badeværelse med gulvvarme samt god bruseniche. Stuerne er placeret i åbent forbindelse med køkken, og her er derfor gode moderne indretningsmuligheder.

1. sal: Repos. Stort soveværelse med faste skabe. 2 gode værelser begge med faste skabe.

Anneks: Stort disponibelt rum med loft til kip som kan bruges til lidt af hvert, f.eks. en ekstra stue, den pladskrævende hobby, til fester eller blot som teenagerens egen afdeling. I annekset er yderligere et toilet med lyst inventar samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Til huset er et skønt gårdmiljø placeret imellem anneks og hus, hvor du er fuldstændig ugeneret og hvor du kan nyde livet i fulde drag.

Så søger du en kvalitetsvilla, hvor du får et skønt byhus med alt hvad det indebærer, så skal denne villa bare opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.