Nygårdsvej 94, 1. TV., 6700 Esbjerg

Super flot og stor lejlighed i Realhuset med elevator og medfølgende P-plads.

FLOT OG STOR LEJLIGHED I REALSHUSET.

Alle lejligheder er her beliggende således at der er adgang til elevator, både lejlighederne på Nygårdsvej, samt de helt nyopførte lejligheder i gården. Alle lejligheder har skønne solvendte altaner.

Find din nye bolig fyldt med historie, charme og stil i skønne bynære omgivelser.

Nu udbydes 23 nyindrettede ejerlejligheder i hjertet af Esbjerg - på den gamle Esbjerg Realskole. Her finder du måske din nye bolig - en ejerlejlighed med adgang til stemningsfuldt gårdmiljø - og plads til parkering. Der medfølger parkeringsplads med i prisen til denne lejlighed.

Bygningerne er omdannet med tanke på historien, og flere af skolens oprindelige særpræg er bevaret, for eksempel den 95 år gamle terrazzotrappe, der på charmerende vis er præget af de mange elever, der har haft deres daglige gang på skolen gennem årene, samt skolens flotte tårn med uret.

Der er tilhørende til denne ejerforening, super fine fællesarealer, der er bibeholdt den gamle gymnastiksal fra skolens tid som af ejerforeningen kan bruges til divese boldspil osv. Endvidere er der en super flot og MEGA hyggeligt indrettet gildestue (se billederne af denne)

Bestil en rundvisning, og se på de forskellige lejligheder eller kig her: http://www.casperheiberg.dk/uploads/Realhuset-fase2_2019.pdf

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.