Nygårdsvej 82, 6700 Esbjerg

Fantastisk FLOT renoveret byhus i Nygårdsvej med etageareal på 304 m2

Med super attraktiv beliggenhed i Nygårdsvej med solvendt gårdhave udbydes nu dette super flotte og stilfuldt renoveret byhus med 304 m2 i etageareal.

Villaen har tjent som bibliotek for Realskolen da denne var placeret på matriklen, og er i forbindelse med udvikling af Realskolen til boliger blevet FULDSTÆNDIG renoveret fra kælder til kvist.

Denne smukke bolig indeholder følgende:

Entre. Fint gæstetoilet. Kæmpe stort køkken/alrum og stue med meget flot sildebensparket i eg, UNO FORM køkken med gode solide hårdehvidevarer samt indbygget kaffemaskine. Fra den flotte lyse stue er der udgang til den hyggelige flisebelagte gårdhave.

Super flot gammel renoveret trappe til 1.og 2. sal.

1. sal:
Stor børneværelse med trægulv, samt flotte indbyggede skabe. Stort soveværelse med trægulv samt indbyggede skabe. Super flot og stilfuldt badeværelse med fine lyse klinker, gulvvarme, badekar, bruseniche, samt flotte hvide elementer. Stor stue/multirum (kan også nemt laves til et ekstra værelse).

2. sal:
Stor funktionel og hyggelig repos med mange anvendelsesmuligheder og med flotte synlige spær. Værelse. Flot badeværelse. En perfekt teenagerafdeling

Kælder:
Egen indgang flotte hvælvinge lofter. Stort depotrum. Stort vaskerum/bryggersrum

Endvidere er der netop opført flot carport til huset.

DETTE KAN BLIVE DIN NYE DRØMMEVILLA.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.