Ringen 52, 2. TH., 6700 Esbjerg

Meget pæn 3 vær. lejlighed med stor Altan og p-plads.

Beliggende tæt ved byens centrum, kun få 100 meter fra indkøbscentret "Broen", gågaden og banegården, men i meget rolige omgivelser og i velfungerende ejerforening, sælges meget populær ejerlejlighedstype med tilhørende stor Altan og gode p-plads forhold. Ejerforeningen og ejendommen er solid og meget veldrevet med bla. trappevask indeholdt i fællesudgifterne. Ejendommen har desuden fået nyt tag, tagrender og efterisoleret loftsrummet i 2018, hvor denne lejlighed har betalt sin del. Det er lovligt at holde husdyr så længe de ikke er til gene og det er ligeledes muligt at udleje lejligheden med bestyrelsens tilladelse.

Lejligheden indeholder: Entre med garderobeplads. Flot badeværelse med stor bruseniche. Soveværelse med trægulve. Kontor/gæsteværelse med faste skabe. Stort dejligt køkken, hvor der også er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Lys indretningsvenlig stue med pæne træulve og udgang til dejlig sydvestvendt. Skøn spisestue (som også nemt ville kunne laves til et ekstra værelse). Altan med udsigt til foreningens store grønne fællesarealer.

Desuden eget kælderrum samt god fælles kælder med bl.a. plads til cyker m.v.

En populær lejlighed, god beliggenhed i centrum, fantastisk ejerforening, stor sydvestvendt altan samt gode parkeringsforhold direkte ved lejligheden.

Lejligheden fremtræder overalt pæn, lys og velholdt og står indflytnings klar.

Ring og forhør nærmere - tag med på en uforpligtigende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.