Kirkebyvej 43, 6852 Billum

Super flot renoveret, og med mulighed for 4 børneværelser

Er drømmen at bo i skønne landlige omgivelser er muligheden her nu, idet denne flotte renoverede villa på stor grund nu udbydes til salg.

Fra adressen er der hverken langt til Varde, Esbjerg eller Blåvand. Der er endvidere mulighed for på egen grund at etablere en direkte forbindelse til cykelstuen, således at børnene direkte kan komme på cykelstien og mod fx. skolen.

I Billum er der netop åbnet en Rema 1000, og derudover er der Billumhallen, sportsplads og Billum Friskole.

Denne flotte bolig indeholder følgende:

Stor præsentabel entre med klinkegulv med varme, samt loft til kip med synlige spær. Her er der endvidere god trappe til 1. sal. Stort og dejligt badeværelse med spabadekar, stor bruseniche, hvide elementer, gulvvarme, samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er der også loft til kip med synlige spær på badeværelset.
Stort soveværelse med skydelågsskabe fra gulv til loft, samt gulvvarme. Fra soveværelset er der udgang østvendt terrasse hvor morgensolen kan nydes.

Super flot og lækkert køkken/alrum med flotte hvide HTH-elementer, flot bordplade i massiv træ, amerikaner køleskab, gulvklinker med varme. God spiseplads i alrummet, samt direkte udgang til dejlig sydvendt terrasse. Flotte franske døre til hyggelig opholdsstue med trægulv og gulvvarme. fra stuen er der også udgang til haven.

1. sal:
2 gode værelser, samt fint badeværelse. Stor og hyggelig stue med loft til kip samt synlige spær. I stuen er der mulighed for at lave 2 ekstra værelser.

Dette er virkelig en lækker bolig hvor man har renoveret stort set alt.

Bestil en fremvisning, du bliver ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.