Duevænget 22, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Super flot villa i det attraktive Gl. Hjerting, over 200 m2 i boligareal, og lige ved stranden

Beliggende super attraktivt i det Gl. Hjerting, og med kort afstand til stranden i Hjerting, Strandpromenaden, samt Ho Bugt Sejlklub, endvidere er der kort afstand til det naturskønne Marbæk Plantage.

Villaen ligger på stille og rolig lukket villavej, hvor villaen her er beliggende som den sidste i lommen, og derfor er der alene naboer til den ene side, og til den anden side har man et fantastisk grønt friareal. Fra villaen er der endvidere sikker cykelsti til Hjerting skole, så man sikkert kan sende de små afsted.

Villaen rummer med sine mange funktionelle m2 plads til storfamilien eller. den sammenbragte familie, eller til familien der blot ønsker sig god plads.

Indeholder følgende:
Rummelig entre med flot trappe til 1. sal. Bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt soveværelse med skydelågsskabe. Direkte adgang til SUPER flot nyere badeværelse med lyse vægfliser, dobbelt bruser.
Fantastisk nyere køkken/alrum med flotte elementer god spiseplads, samt åben forbindelse til dejlig stue. Fra alrummet er der udgang til den hyggeligste solvendte gårdhave.

1. sal:
3 rigtig gode og store børneværelser. Flot nyere badeværelse med bruseniche. Stor stue/multirum med mange anvendelses muligheder (her kan man med fordel lave yderligere 2 store værelser såfremt der måtte være behov for dette), herfra er der endvidere udgang til super fin tagterrasse.

Endvidere tilhørende er der skøn og lukket have med mange hyggelige terrassekroge, samt muret garage.

Dette er en villa hvor renoveringen er foregået i en super fin rød tråd, samt en villa der er lige til at flytte ind i.

Bestil en fremvisning af denne villa med attraktiv beliggenhed i Hjerting.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.