Gyvelvænget 2, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Beliggende med FANTASTISK havudsigt. Arkitekttegnet af Peter Bolther

Beliggende i det attraktive Hjerting udbydes nu en af de mest markante villaer i Hjerting. Denne utrolig flotte villa er tegnet af Arkitekt Peter Bolther.

Her har man skabt en virkelig smuk og markant villa, samtidig er der direkte udsigt til Hjerting strand, vand, Strandpromenaden, samt den smukke Sejlklub i Hjerting.

Boligen er på 245 m2 i boligareal, samt 71 m2 kælder, således har man 316 m2 i etageareal og rummer derfor også mulighed for storfamilien.

Indeholder:
Præsentabel entre med meget flot og stilfuld trappe til både 1. sal, samt kælder.

Stueplan:
4 fantastiske og store værelser. Alle med vinduer fra gulv til loft, og direkte udsigt til vandet fra alle værelser. Bryggersrum med pæne hvide elementer. Direkte udgang til stor garage med aut. vognport.

1. sal: SKØNT køkken/alrum i åben forbindelse til stue. Flotte hvide elementer, god spiseplads, samt indretningsvenlig stue. I stuen er der vinduer fra gulv til loft hvor man igen har den mest fantastiske udsigt til stranden og vandet. Der er udgang til den smukke altan som følger hele husets front. Herfra kan man sidde og nyde udsigten.
Forældreafdeling med meget lækkert walk in closet, samt stort forældrebadeværelse, med bruseniche og spa. Dejligt soveværelse, igen med den flotteste udsigt.

Kælder:
Meget fin og anvendelig kælder, med god loftshøjde.

Stort disp. rum/gildestue. Disp. rum/opbevaringsrum.

Med dette hus kan drømmen om et skønt hjem med den perfekte beliggenhed gå i opfyldelse.

Kontakt mig for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.