Jomfruens Kvarter 41, 6710 Esbjerg V

Attraktivt i det populære Sønderris, 194 m2 med mulighed for 4 børneværelser

Beliggende super attraktivt i det skønne og børnevenlige Sønderris udbydes nu denne flotte og velholdte villa.

Boligen har et boligareal på 194 m2 og har pt. 3 børneværelser, hvoraf de 2 er MEGET store, og det ene nemt ville kunne reetableres til 2 store børneværelser jf. plantegningen.

Boligen indeholder følgende:

Entre/hall med klinkegulv og indbygget skabsvæg. 2 MEGET store børneværelser, bryggersafdeling med hvide elementer samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Pænt badeværelse med bruseniche. SKØNT køkken/alrum med loft til kip med ovenlysvinduer, samt flotte hvide elementer og smuk granitbordplade med indbygget emhætte. Fra køkken/alrummet er der desuden udgang til en SKØN solvendt terrasse. Viktualierum. Dejlig og rummelig stue med flot trægulv, samt udgang til terrassen. Stort kontor/børneværelse. Dejlig forældreafdeling med rummeligt soveværelse, gode skabe samt badeværelse med bruseniche og hvide elementer.

Denne villa er opført med en flot rød tråd i materialevalg, og med mulighed for at lave 4 gode børneværelser kan den også rumme storfamilien. Desuden er der jordvarme- samt Genvex anlæg.

Tilhørende dejlig opvokset have, carport samt indbygget skur/værksted.

Sønderris er et fantastisk børnevenligt område i Esbjerg, hvor der er god skole, daginstitution, gode indkøbsmuligheder, gode busforbindelser, samt et fantastisk stisystem, som gør det dejligt sikker at færdes.

Så drømmer du om en lækker bolig i det attraktive Sønderris, kan denne nu blive din.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.