Guldager Stationsvej 76, Guldager, 6710 Esbjerg V

Moderniseret villa i børnevenlige omgivelser

Med attraktiv beliggenhed i børnevenlige omgivelser, sælges denne meget flotte og moderniseret villa i flere plan. Ejendommen er beliggende tæt på offentlig transport og med gode stiforbindelser til REMA 1000 og skolerne i både Sønderris og Tarp, samt den internationale skole i Guldager.

Guldager Stations by er et attraktivt område for især børnefamilier, da man i lokalsamfundet sætter stor pris på det sociale fællesskab.

Ejendommen indeholder: Godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Flot lyst og nyere køkken med alt i hårde hvidevarer. Stor spisestue med glasdøre til endnu en stue. Flot og hyggelig udestue med udgang til haven. Pænt og moderne badeværelse med bruseniche.

1. sal: Værelse med synlige spær. Walk-in i forbindelse med værelse, her kunne man evt lave et ekstra lille værelse. Stort soveværelse med synlige bjælker og skydelågsskabe. Super flot og nyere badeværelse med hvide elementer, gulvvarme og bruseniche.

Skøn lukket og solvendt have med rig mulighed for aktiviteter eller afslapning. Gode terrasser og stor carport med tilstødende super godt udhus.

En villa der overalt fremstår pæn og indflytningsklar og med moderne løsninger. Skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.