Carstensens Alle 26, 6705 Esbjerg Ø

Spændende ejendom med charmerende havehus i baghaven. Etageareal på 254 m2

Med absolut attraktiv beliggenhed sælges denne spændende ejendom med fuld kælder. Ejendommen ligger med kort afstand til Boldesager skole, indkøbsmuligheder, uddannelsesmuligheder samt centrum.

Ejendommen fremstår velholdt men original, så her er mange muligheder, om man vil bruge det som det står eller sætte sit eget præg på huset. Der er skiftet tag og der er separatkloakeret på ejendommen. En skøn villavej med cykelafstand til det meste.

Indeholder:
Entre/fordelingsgang. Lyst køkken med adgang til stuen. Dejlig rummelig stue med loft til kip og store vinduer mod haven, der giver godt lysindfald. Fra stuen er der ligeledes udgang til terrassen og haven. Værelse/kontor med laminatgulv og skabe. Værelse med tæppe og indbygningsskabe. Badeværelse med badekar og bruser samt gulvvarme. Dejligt soveværelse med korkgulv og indbygningsskabe. Alle værelser er med loft til kip. Bryggers med skabe og opgang til loftet.
Kælder:
God loftshøjde i hele kælderen som byder på mange muligheder. Her er vaskekælder, køkken, stort værksted, ældre badeværelse, viktualierum samt tre disp. rum med godt lysindfald.

Solvendt have med dejlig overdækket terrasse. En have i forskudte plan med fine detaljer og en gammel bunker. I haven finder man tillige det oprindelig hus, som sælger har brugt som havehus og anneks da børnene boede hjemme. Meget charmerende og afslappende stemning.

En ejendom der absolut er et besøg værd - så ring for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.