Erisvænget 37, 6710 Esbjerg V

SUPER lækker nybygget villa i Sønderris med et etageareal på næste 300 m2

Nu udbydes denne SUPER flotte kvalitetsvilla i det attraktive Sønderris.

Her får man virkelig både mange m2 til prisen, samt et hus i høj kvalitet med rigtig mange finesser som mange når de bygger nyt vælger fra (idet det ofte bliver for dyrt at bygge med alle disse ekstra finesser)

Blandt andet kan nævnes: Et stort muret udhus, dobbelt muret integreret garage, IHC El. Ekstra store børneværelser. Super flot "fritsvævende hems". Ekstra store zinkkanter ved udhæng, og meget meget mere. Vi har af samme årsag fået sælger til at lave en liste med alt det ekstra man får her contra mange andre nybyggede huse. Denne kan udleveres.

Dette fantastiske hus indeholder følgende:
Entre. Super dejligt og stort bryggersrum med hvide elementer samt store skydelågsskabe. Fra bryggerset er der direkte udgang til den virkelig fine dobbelt muret garage med automatisk porthejs.

Husets hjerterum er så absolut det fantastiske køkken/alrum med flotte hvide elementer, lækre hårde hvidevarer, næsten 5 m2 til loft, samt en "frithængende" hems. Herfra er der et super godt udsyn. Endvidere er der en dejlig opholdsstue med direkte udgang til super fin overdækket terrasse.

Separat forældre og børneafdeling.

Børneafdeling med 3 store børneværelser. Flot badeværelse.

Forældreafdeling: Dejligt soveværelse med walk-in closet samt stort og lækkert badeværelse. Fra soveværelset er der endvidere også udgang til den overdækket terrasse.

Denne super flotte og moderne "Funkis" villa kan nu blive din.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.