Egedesmindevej 3, 6715 Esbjerg N

Super fin familievilla, lige til at flytte ind i.

Utrolig velholdt og løbende renoveret familievilla, beliggende i det meget børnevenlige Gjesing N. Der er herfra kort afstand til det store indkøbsmekka som Gjesing byder på, bl.a. Bilka, Esbjerg Storcenter osv. Endvidere er der gode stisystemer der fører børnene trygt til VITA skolen.

Villaen har haft den samme ejer siden 1983 som har passet og plejet huset på bedste vis, og villaen fremstår derfor fuldstændig indflytningsklar.

Denne skønne familievilla kan nu blive din, og indeholder følgende:

Dejlig rummelig entre. Flot ca. 10 år gammelt køkken med flotte hvide Invita elementer, samt god spiseplads. Fra køkkenet er der åben forbindelse til skøn stue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til super hyggelig udestue som i den grad er med til at forlænge sommeren.. Havestuen har også en brændeovn.

2 gode børneværelser med skabe. Flot badeværelse som også for ca. 10 år siden er fornyet. Her er bruseniche, dejligt med skabsplads, samt gulvvarme. Soveværelse med skydelågsskabe.

Stort set samtlige vinduer på nær nogle enkelte er ligeledes skiftet for ca. 10 år siden.

Tilhørende til huset er der den hyggeligste have med mange dejlige lækroge og terrasser. Haven er virkelig flot og hyggelig anlagt.

Endvidere er der tilhørende carport med tilstødende redskabsrum.

Denne prisvenlige familievilla i SKØNT OG BØRNEVELIGT område kan nu blive din nye bolig.

Bestil en uforpligtende fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.