Violvej 11, 6600 Vejen

SUPER FIN, og fuldstændig indflytningsklar, centralt i Vejen.

Nu udbydes denne fine villa i et´ plan. Villaen er beliggende dejlig centralt i Vejen By, og er lige til at flytte ind i.

Boligen egner sig perfekt til førstegangs køberne , eller det modne par der ønsker at bo i mere overskuelige omgivelser. Huset har fået foretaget mange forbedringer for at lave huset så vedligeholdelsesfrit som muligt, og her er samtidig en nem have.

Villaen fremstår rigtig pæn, og er løbende renoveret, med bl.a. nyt tag og køkken i 2011, samt delvist skiftet vinduer og døre i 2017/2018. Der er endvidere etableret en skøn terrasse i 2017.

Boligen byder på 92 velindrettede kvadratmeter, og er indrettet med følgende:

Stort og lyst køkken/alrum med god spiseplads, samt åben forbindelse til stuen. I både alrum og stue er der et godt lysindfald og rummet fungere perfekt som familiens samlingspunkt. Fra stuen er der adgang til en entre´ , et pænt badeværelse med gulvvarme, og et godt værelse. Stort soveværelse med skabe. Rummeligt bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Til huset hører en carport fra 2016 med isoleret udhus og integreret værksted. Udhuset kan sagtens bruges som anneks , hobbyrum, herreværelse og lign.

Tilhørende dejlig nem og overskuelig have med bl.a. 3 gode terrasser, hvoraf de 2 er overdækket.

Alt i alt en indflytningsklar bolig med en super beliggenhed i et område med godt naboskab, og i gå afstand til alt hvad Vejen kan tilbyde med gode indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner, fritidsmuligheder osv.

Denne bolig må du se.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.