Vesterengen 16, 6720 Fanø

Totalrenoveret/moderniseret sommerhus på Smukke Fanø, 6 sengepladser

Beliggende på skønne Fanø i det attraktive Fanø Bad udbydes nu dette super fine og totalrenoveret sommerhus.

Sommerhuset er beliggenhed på meget fin og stor grund, og hvor man på forsiden af huset er beliggende ud mod lukket vej med minimal trafik og med Fanø´s smukke natur lige udenfor døren. 

Fanø har et fantastisk "Ø miljø", om sommeren emmer Øén af liv og sommerstemning, hvor man om vinteren oplever dejlig fred og ro når man slentrer igennem de smukke smalle gader med de meget fine gamle Fanøhuse. Fra Fanø er der kun 12 min. sejlads til Esbjerg.

Boligen her er netop færdig renoveret/moderniseret, og har allerede en rigtig god lejeindtægt gennem udlejningsbureauet Danibo.

Denne charmerende og mega hyggelige bolig indeholder:

Entre med garderobeplads. Super flot køkken med meget flotte og nye køkkenelementer, åben forbindelse til hyggelig stue med ny brændeovn, ny installeret varmepumpe, samt skønt lysindfald gennem de store vinduesfag. Herfra er der direkte udgang til den nye træterrasse der omgiver hele huset.

3 hyggelige soverum med i alt 6 sengepladser. Super flot og nyt badeværelse med tidsløse materialevalg som passer utrolig godt til sommerhuset, samt med direkte udgang til udebruseren, som både kan tilgås fra badeværelset og ude fra terrassen. 

Desuden tilhørende meget fint anneks med yderligere 2 sengepladser. Dette er ideelt hvis man er mange, eller alternativt til opbevaring af havehynder osv.

Denne Fanø idyl kan nu erhverves og blive jeres 2. hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.