Fyrparken 3, 6710 Esbjerg V

138 etagemeter som er flot renoveret i Sædding

Her får du 138 m2 i etageareal i Sædding.

Her udbydes gennemrenoverede villa hvor renoveringen bl.a. har indeholdt følgende: Hulmursisolering. Rørinstallationer overalt. Gulvvarme overalt i klinkegulv i kælder. El overalt. Køkken, badeværelse og gæstetoilet. VVS over alt. Flisebelægning rundt om huset samt port i garage er også skiftet.

Ejendommen er beliggende på lukket lomme i Fyrparken i Sædding, lige overfor Sædding centret, i cykelafstand til Blue Water Arena samt i gåafstand til vandet. Ejendommen har maksimal udnyttelse af samtlige kvadratmeter, en god rød tråd i renoveringen og en yderst brugbar kælder.
Indeholder: Éntre i åben forbindelse til god stue med godt lysindfald fra de store vinduer og med direkte udgang til hævet træterrasse. Soveværelse. Værelse. Nyere køkken med gode moderne løsninger og godt med skabsplads. Gæstetoilet med væghængt toilet. Nedgang til kælder.

Kælder: Trapperum med direkte adgang udefra samt trappe til stueplan. 2 store disp. rum på hver ca. 12 kvm. Kæmpe badeværelse med stor lækker bruseniche, flotte elementer og forberedt installation til vaskesøjle. Der er desuden god garage med el-port samt god vedligeholdelsesnem have.

En ejendom der absolut skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.