Rolighedsvej 8, 6710 Esbjerg V

Beliggende helt fantastisk på hyggelig gade og med kort afstand til stranden, 176 m2 i etagearealet

Denne villa, beliggende på den hyggelige Rolighedsvej i Sædding, præsenterer en skøn familievilla med en moderne indretning. Med sin ideelle placering tæt på stranden, er denne ejendom et perfekt sted for dem, der søger en livlig atmosfære kombineret med ro og fred.

Villaen som er fuldmuret, er omhyggeligt vedligeholdt både udvendig og indvendig, hvilket resulterer i en indflytningsklar bolig. Den tidssvarende indretning skaber et behageligt miljø, der straks får dig til at føle dig hjemme.

Boligen indeholder:

Rummlig entre. Pænt gæstetoilet. Super skønt og stort alrum med åben forbindelse til køkkenet. Dette er så absolut husets hjerterum. Herfra er der desuden udgang til den skønne og solvendte have. Der er et super fint køkken med flotte Invita elementer og masse af bordplads. Dejlig stor stue, også med masse af lysindfald ligesom i køkken/alrummet.


3 børneværelser. Soveværelse. Rummeligt og pænt badeværelset med bruseniche og flotte Invita elementer.

Der er desuden direkte udgang til stor intergreret og isoleret garage med MANGE anvendelsesmuligheder. Herfra er der også videre adgang til stort værksted/hobbyrum.

Tilhørende den skønneste have med dejligt terrasseareal hvor solen kan nydes hele dagen.

Velkommen til denne skønne bolig på Rolighedsvej 8

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.