Buntmagervænget 16, 6710 Esbjerg V

Super lækker stor villa i Fovrfeld med 209 m2 i etageareal

Beliggende i det meget børnevenlige og attraktive Fovrfeld udbydes nu denne SUPER flotte og meget moderniserede villa.

Denne villa har gennemgået stor renovering, som er foregået med sans for detaljer og materialevalg i høj kvalitet. Her er man ikke gået på kompromis.

Villaen er beliggende på lukket vænge, og man kan således sende børnene trygt ud og lege.

Fovrfeld er beliggende "midt" i Esbjerg, og her er der således både cykelafstand til midtbyen, samt stranden og vandet i Sædding. Endvidere er man her tæt ved natur, såsom Sildesøen, samt Dyreskoven.

Denne flotte villa indeholder følgende:
Entre med flotte travertinergulv med varme. SUPER lækkert køkken/alrum med travertinergulv med varme, loft til kip, med synlige spær samt ovenlys vinduer, der giver et fantastisk lysindfald. Super lækkert køkken med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer, vinkøleskab, kaffemaskine osv. Flot og stilfuldt badeværelse.
Fra alrummet er der åben forbindelse til stor og lys stue med brændeovn, samt udgang til dejlig terrasse og have. Her kan man "skyde" hele vinduespartiet til side, så der er helt åbent ud til terrasse og have. Fra stuen er der nedgang til rigtig god og funktionel kælder med mange anvendelses muligheder.
Bryggers med flotte elementer. 3 rigtig gode børneværelser med trægulv. Stort soveværelse med trægulv og skydelågsskabe. Meget flot og elegant badeværelse.

Huset er nøglefrit og med genvex-anlæg

Endvidere tilhørende god garage med elport og tilstødende redskabsrum.

Fantastisk lukket og ugeneret have.

DENNE DRØMMEVILLA KAN NU BLIVE DIN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.