Holbergs Alle 11, 6700 Esbjerg

Dejlig indflytningsklar villa i det gamle charmerende Esbjerg.

I den charmerende gamle bydel af Esbjerg med store flotte træer i gaden og hyggelige omkringliggende ældre huse, med kort afstand til byen og rig på indkøbs muligheder udbyder vi nu denne indflytningsklare og charmerende villa som oser af charme.

Denne villa er løbende istandsat med fine løsninger og en god rød tråd, som gør at den står indflytnings klar og stadig med masser af charme.

Indeholder:

Rummelig bryggers med dejlig lyst klinkegulv, og god plads. Derfra indgang til nyere værelse fra 2010 i god størrelse. Fra bryggers er der adgang til husets ene badeværelse hvor bruseniche også er fra 2010 og med gulvvarme i brusenichen. Fra Bryggers er der indgang til køkken med lækker stor spiseplads. Køkkenet står dejlig lyst med super stilfulde og moderne hvide fliser på vægen og her er forberedt til gulvvarme. Indgang til lys spisestue med udgang til have og igen med gulvvarme. Fra spisestuen indgang til dejlig lys stue med gulvvarme og med fin lille læsekrog og dejligt lysindfald. Endvidere kan nævnes at der er nye lofter i stue og spisestue fra 2019. Opgang til 1. sal hvor oprindelig indgang er erstattet med stort vindue fra gulv til loft som giver godt lysindfald.

1. Sal.

Repos med indgang til soveværelse med special byggede skabe fra 2010, 2 gode børneværelser renoverede i 2015 og et stort og lækkert badeværelse som er totalrenoveret i 2018 og fremstår med moderne og tidsløse matrialer.

Derudover kan nævnes: stor flise terrasse med plads til havemøbler, her kan sommerdagene og grillaftnerne nydes i fulde drag. Dejligt rummeligt skur.Haven fremstår super fin og vedligeholdelses nem.

Denne charmerende og indflytningsklare villa skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.