Spurvevænget 20, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Beliggende SKØNT nær vandet i Gl. Hjerting.

Beliggende super attraktivt i det Gl. Hjerting, og med kort afstand til stranden i Hjerting, Strandpromenaden, samt Ho Bugt Sejlklub, endvidere er der kort afstand til det naturskønne Marbæk Plantage.

Villaen ligger på stille og rolig lukket villavej. Fra villaen er der endvidere sikker cykelsti til Hjerting skole, så man sikkert kan sende de små afsted.

Man er her medlem af en grundejerforening hvor man derfor har adgang til et dejligt grønt areal med legeplads, samt tennisbane. Endvidere er der store skønne fællesarealer lige overfor Strandparken.

Dette hus er bygget med høj rejsning, dog ikke med udnyttet tagetage. Men pga. af den høje rejsning åbner dette en ideel mulighed for nem at tilføje huset flere m2.

Denne prisfornuftige og fuldmurede villa indeholder følgende:
Entre. Dejligt og lyst køkken med flotte hvide elementer og lækker granitbordplade, åben forbindelse til hyggelig og lys stue med trægulv. Herfra er der udgang til en SKØN solvendt og ugeneret træterrasse. Fordelingsgang. 2 rigtig gode børneværelse. Dejligt stort soveværelse med skabsvæg. Pænt badeværelse med lyse klinker, bruseniche og gulvvarme. Bryggers med installation til medfølgende vaskemaskine og tørretumbler. Ekstra badeværelse i forbindelse med bryggers.

Tilhørende carport med redskabsrum. Flot nyere anlagt indkørsel.

Endvidere tilhørende dejlig ugeneret have, hvor der er fin plads til børneleg.

Denne bolig er indflytningsklar.

DENNE SKØNNE VILLA I DET ATTRAKTIVE GL. HJERTING KAN NU BLIVE DIN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.