Gyvelvænget 8, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Markant villa i Hjerting med havudsigt udbydes nu, 287 m2 i etageareal.

Super flot villa i Gl. Hjerting nær stranden og med havudsigt udbydes nu.

Villaen fremstår rigtig fin, og med mange gode m2, store åbne rum, og rigtig mange fine terrassearealer, hvoraf flere af dem også er med fantastisk udsigt.

Her ligger man med en super god udsigt men samtidig i læ.

Denne smukke villa indeholder følgende:
Entre med garderobeplads. Pænt badeværelse med bruseniche. Kæmpe stort køkken/alrum/stue med synlige spær, delvis loft til kip, store vinduespartier som giver boligen et fantastisk lysindfald. Udgang til super lækker og meget stor tagterrasse. Endvidere på denne etage er der kontor/værelse. Meget stort værelse. Soveværelse med skydelågsskabe.

Fra Alrummet er der flot trappe til 1. sal, hvor man har en dejlig stor udsigtsstue med fantastisk udsigt både over vandet, men også over Gl. Hjerting. Herfra er der udgang til stor og skøn tagterrasse, igen med fantastisk udsigt.

Nedre niveau som er en fuldstændig integreret del af boligen, finder man følgende:
2 store værelser, den ene udgang til dejlig terrasse. Stort bryggersrum med mange skabe og installation til vaskemaskine & tørretumbler. Pænt badeværelse med bruseniche. Direkte udgang til stor integreret garage med automatisk vognport.

Tilhørende stort redskabsrum (Den gamle garage), med virkelig meget funktionel opbevaringsplads til fx. havemøbler cykler osv. Endvidere tilhørende fantastisk solvendt have.

Denne markante villa med SUPER god udsigt kan nu blive jeres.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.