Ingemanns Alle 137, 6700 Esbjerg

Funkisvilla med fantastisk beliggenhed samt helt fantastisk børneafdeling

Nu udbydes denne fantastiske Funkisvilla som er opført i 2018. Dette er sjældent udbudt i Østerbyen, hvor man netop kun kan få et nyt hus ved at rive et gammelt hus ned.

Huset er opført i moderne og tidløs stil, og hvor man har haft fokus på at etablere nogle helt fantastiske rammer til sine børn. Desuden vil man her opleve en høj grad af kvalitet og meget flot finish. Endvidere er man beliggende med kort afstand til Esbjerg Centrum, og man er således i gåafstand til den eftertragtede Rørkjær Skole samt Shoppingcenter BROEN.

Spændende og arkitektonisk flot 1-plans villa med muret og integreret vognport. Villaen har en god og funktionel indretning, og overalt er der tænkt i gode løsninger og materialevalg af høj kvalitet.

Indeholder følgende:
Dobbelt muret og integreret garage med god plads til både bil, samt cykler osv. Endvidere er her installeret varmepumpe, og nuværende ejer har haft meget glæde af denne flotte garage , som også er blevet brugt af de store børn til både fest samt multirum osv.
Præsentabel og rummeligt bryggers med masse af skabsplads.

Børneafdeling med 2 meget store og lækre børneværelser, begge med eget toilet og badeværelse.

Super lækkert køkken/alrum med flotte hvide elementer, samt åben forbindelse til stuen. Der er fra alrummet udgang til den hyggeligste og meget flotte anlagte have og terrasser.

Soveværelse med skabe, samt kæmpe stort badeværelse med både bruseniche samt badekar.

Tilhørende den skønneste have, som er anlagt med dejlige terrassearealer, og der er i baghaven bygget et meget fint udhus, som både kan bruges til opbevaring, men også vil kunne bruges til orangeri, eller mindre erhverv såfremt man skal bruge dette.

Dette er virkelig et hus hvor der er kræset for detaljerne og hvor man har helt fantastiske rammer til sine børn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.