Ryttervænget 32, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Storvilla på 185 m2 i det attraktive Hjerting,

NB: Billedet med hvide facader er redigeret og til inspiration. Der er lavet udvendige tagrender og skiftet nogle vinduer efter billeder er lavet.

Beliggende i det attraktive Hjerting, udbydes denne fine storvilla. Hjerting er i kraft af sin dejlige placering nær stranden og vandet, samt den flotte nyrenoverede strandpromenade et af Esbjergs mest attraktive steder.

Denne villa er perfekt til familien der ønsker god plads. Huset er endvidere beliggende på lukket og meget børnevenlig villavej.

Villaen indeholder:

Præsentabel hall og klinkegulv med gulvvarme. Pænt gæstetoilet. Stort køkken med god spiseplads og bl.a. amerikanerkøleskab og induktionskomfur, samt flotte hvide HTH-elementer. Fra køkkenet er der direkte adgang til meget stor og pæn stue med flotte trægulve,
samt udgang til have og terrasse, (der er endvidere mulighed for at åbne op fra køkken ind til stuen, såfremt dette måtte være drømmen). Bryggers med hvide elementer.

Fordelingsgang med egeparket. Meget stort værelse (oprindelig 2 værelser som nemt kan reetableres, jf. plantegning). Værelse med skab. Soveværelse med skabsvæg. Pænt badeværelse med pæne neutrale klinker, veltilpasset inventar og sanitet, samt stor bruseniche. Tilstødende sauna.

Tilhørende skøn, nem og fuldstændig ugeneret have med skønt nyere terrasseareal (man har ved terrassearealet forberedt til evt. tilbygning hvis man på sigt måtte ønske dette).

Samt fin muret garage med redskabsrum.

Denne villa med masse af plads kan blive din/jeres nye bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.