Sædding Strandvej 137, 6710 Esbjerg V

372 m2 i etageareal med en fantastisk havudsigt

Med den skønneste beliggenhed i Sædding på meget stor grund udbydes nu denne meget store villa, hvor man har en fantastisk havudsigt, beliggende godt tilbagetrukke fra vejen, samt har man her mulighed for at få det som man gerne vil.

Huset har igennem hele ejertiden alene haft 1 ejer, som siden 1976 har sørget for at passe huset flot,. og det fremstår derfor i en super fin stand.

Villaen indeholder på de 372 m2 i etageareal følgende:
Præsentabel entre/hall med trappe til 1. sal, samt nedgang til kælderen. Gæstetoilet. Fordelingsgang med en skøn børneafdeling som indeholder 4 børneværelser, alle med skabe. Rummeligt bryggers.

Super skønt køkken/alrum med pæne køkkenelementer samt god spiseplads. Der er herfra en rigtig god udsigt til vandet. Fra køkkenet er der glasdøre til en super dejlig spisestue samt opholdsstue med trægulv, brændeovn, samt udgang til have og terrasse.
1. sal:
SKØN stue med synlige spær, udgang til lukket udestue/terrasse, hvorfra der er en absolut fantastisk og bred havudsigt. Forældreafdeling med god skabsplads, stort badeværelse med både brus samt badekar. Stort soveværelse med skabe samt udgang til altan.

Børneafdeling:
Meget stort værelse, som med fordel kan laves til 2 værelser. Godt værelse, samt eget badeværelse med bruseniche og sauna. Fra det store værelser er der endvidere udgang til stor altan.

Kælder:
Meget funktionel og anvendelig kælder med 3 gode disp. rum. Her kan man både lave gildestue/gamerroom eller lign. Depotrum.

Tilhørende er der endvidere carport.

Dette er virkelig en villa hvor man får mange m2 til prisen, samt en SKØN udsigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.