Sønderbyvej 12, St Darum, 6740 Bramming

En gennemrenoveret perle lige ved vadehavet. Smukkere findes ikke.

Denne smukke bolig er gennemrenoveret i gode og eksklusive materialer, gennemmuret med vandskurede vægge, plankegulve, ens materialevalg m.m. og med respekt for det oprindelige. Villaen rummer et utal af anvendelsesmuligheder, både til ægteparret, storfamilien og den sammenbragte familie. Beliggende direkte ved Nationalpark Vadehavet, i St. Darum, en velfungerende landsby med bl.a. skole, børnehave og aktivt foreningsliv med fællesspisning m.m., et kvarters kørsel fra Esbjerg og Ribes centrum.

Boligen indeholder: meget smuk og præsentabel entre med trappe til 1. sal. Super flot og rummeligt køkken/alrum med fantastisk udsigt, hyggelig atmosfære samt eksklusivt køkken fra UNO FORM. Adgang til stort viktualierum med vinkælder. Alrummet har et helt igennem fantastisk lysindfald, hyggelig brændeovn, lækre gennemgående gulvplanker, snedkerdøre samt glasdøre til den skønneste lyse stue, hvor der også er en storslået udsigt over markerne til diget og den smukke himmel. Soveværelse med adgang til stort og dejligt badeværelse. Bryggers med udgang til en skøn ugeneret oase, hvor man får fornemmelsen at en fransk gårdhave. Skønt og stort kontor med videre adgang til værelse. Fra den smukke entre er der endnu et badeværelse og trappe til 1. salen.

1. sal: Hyggeligt soveværelse med synlige spær, samt loft til kip. Stort værelse med hems, loft til kip, synlige spær samt den fineste kvist, der giver dette rum en fantastisk rumfornemmelse. Videre adgang til tekøkken (idet nuværende sælger har brugt 1. salen til Air-bnb), videre adgang til uudnyttet loftsrum. Til huset hører stor naturgrund. Boligen er renoveret i 1996 og i 2014 samt nyt stråtag 2020.

Endvidere godt udhus på 30 m2

Denne perle kan nu blive jeres nye hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.