Eriksensvej 77, 6710 Esbjerg V

Smukt beliggende direkte ud til skønt natur og Dyreskoven

Velkommen til Eriksensvej 77.

Attraktivt beliggende på en af Fovrfelds mest attraktive gader "Eriksensvej", udbydes nu denne meget flotte og ekstrem velpassede familievilla som er beliggende med den skønneste natur lige i baghaven.

Denne flotte bolig har pæne trægulve, store dejlige lyse rum, og store vinduespartier ud mod engen.

Få meter fra huset er der via cykelsti direkte forbindelse til den attraktive Fovrfeldskolen, og børnene skal ikke krydse nogen veje, men kan cykle direkte ned til skolen.

Denne skønne villa som nu kan blive jeres nye hjem, indeholder følgende:

Entre/hall med trægulv. Stort og dejligt køkken/alrum med flotte velholdte elementer, trægulv, god spiseplads, samt udgang til skøn udsigtsterrasse. Viktualierum.

Fra køkken/alrum er der via dobbelt glasdøre adgang til stor og indretningsvenlig opholdsstue/spisestue med trægulv, samt store vinduespartier ud mod engen. Der er udgang til dejlig overdækket terrasse, samt udgang til skøn og velplejet have. (Der er i stuen mulighed for at etablere et ekstra værelse/soveværelse såfremt dette måtte ønskes).

Soveafdeling:
Fordelingsgang med trægulv. Stort soveværelse med skabe. Dejligt badeværelse med bruseniche, samt gulvvarme. 2 gode børneværelser med skabe.

Tilhørende skøn og lukket have, samt stor garage med automatisk vognport og direkte adgang til boligen.

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.